Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

fouly

7. 8. 2010 0:32
Dodatek.

Mám k tomu místu nějaký vnitřní odpor, ani nevím proč!Asi onen pověstný genius

loci!

0 0
možnosti
T

tenosten

7. 8. 2010 12:13
Re: Dodatek.

 jestli jste příslušník Sudetendeutschelandsmannschaftu, Ackermanngemeinde, podobných přátelů českého národa, nebo jen jejich příznivec, - ani se vám nedivím.........

0 0
možnosti
FV

fouly

7. 8. 2010 0:28
Památník,

ani nevím čeho, a co tam ted je, je ohavný barák na zbourání! Žižku bych dal taky někam dolů!

0 0
možnosti
ŽA

atrapa

6. 8. 2010 18:03
pravopis !

Vážený pane,

nechci diskutovat s Vaším míněním o t.zv. národním panátníku na Vítkově - sice nevypadáte, že byste byl (na rozdíl ode mne) spatřil mumiii prvního dělnického presidenta na vlastní oči, ale už delší dobu pozoruji, že o padesátých letech mají  nejlepší přehled lidé kol 25 let.

Míním Vás však upozornit na chyby ve Vaše příspěvku : hroby (či ostatky) pište napříště správně byly místo byli (to je obvyklé ve slovenštině, ne v češtině); chybně hláskujete také bizardní místo bizarní.

Buď po sobě nečtete, co jste napsal nebo máte nějaké nedostatky ze školních let.

0 0
možnosti
H

haack

9. 8. 2010 19:54
Re: pravopis !

Děkuji... Již opraveno. Každý máme nedostatky. Ještěže jen pravopisné... R. B.

0 0
možnosti
Y

Yarda.

6. 8. 2010 17:25
Co takhle zabít dvě

mouchy jednou ranou? V Národním památníku zřídit Národní knihovnu. Národní památník získá důstojné smysluplné využití a blob se nebude muset stavět - leda že by si jeho příznivci stavěli na zahrádkách jeho modely na skalkách místo trpajzlíků.

0 0
možnosti

jarinka

6. 8. 2010 16:09
Prazvláštní Češi. Zkuste Rusům šáhnout na Lenina.

Jakmile někdo papouškuje "zrůdný systém", přestávám číst. Škoda, váš článek mohl být zajímavý. Systém měl i spoustu dobrých věcí.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

6. 8. 2010 22:01
Re: Prazvláštní Češi. Zkuste Rusům šáhnout na Lenina.

My nejsme žádní Rusáci,jestli pociťujete stesk po aziatech,račte se odstěhovat na východ.Tam si můžete prohlížet Uljanova každý den,chybí-lVám to k dokončení orgasmu.Česko nechte v lúnu Evropy.Čest práci,;-€

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

6. 8. 2010 12:35
Kde je Gottwald?

Pokud se nesháníte po mně (jakože pravděpodobně ne), ale po Klementovi, pak ten je zpopelněn a pohřben - a jíž nikoli mumifikován, onať se soudruhům ani ta mumifikace jaksi nepodařila, a i soudruh Gottwald jim podléhal rozkladu. Nakonec zůstala "pravá" jen hlava s parukou - trup byl tuším ocelový a umělé ruce i nohy prý vyráběli v barrandovských rekvizitních dílnách. V roce 1962 nechali soudruzi poslední pozůstatky zpopelnit, a v roce 1990 si KSČM pronajala na Olšanech místo, kam byla přenesena urna. Cestou prý ji někdo údajně zapomněl v hospodě, a to je poslední (jedna z mála lidských) příhoda o KG.

Ale nejméně jednou se tam Gottwald (byť ne Klement ani soudruh) vrátil. 28. října 1998 tam hrál (mrtvolně namaskován) z hrobu vstalého neznámého vojína. - Asi zbytečno neskromně dodávat, že skvěle. ;o)

0 0
možnosti
H

haack

6. 8. 2010 14:03
Re: Kde je Gottwald?

Ano, také jsem četl... Velmi zajímavé téma a koukám, že nejenom pro mě. Ona ta mumifikace byla provedena poněkud pozdě, což se projevilo neustálými komplikacemi s údržbou mumie... Děkuji za zajímavý komentář. R. B.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1984x
Rád lidem říkám nepopulární věci a nebojím se zastávat nepopulární názory. Rozhodně si ale zachovávám zdravý rozum a nadhled, který je při psaní mých článků zcela zásadní.

CSFD: haack